Cio Revista

CIO – Mars 2011

Mar 10 2012
0 Shpërndarje
CIO – Mars 2011

PËRMBAJTJA

» SOFTWARE
Aplikacione të avancuara interneti
LinkedIn Today: Mësoni se çfarë mund të bëjë ky shërbim për ju
Një produkt i ri i lansuar nga LinkedIn po synon të bëhet burim i ri për lajmet e përditshme në Industri.

» KARRIERË
Si mashtrojnë në teste të certifikimit profesionistët e IT-së? Incidentet e mashtrimeve në certifikimet e IT-së janë në rritje

» INTERVISTË
MJESHTRI I BIZNESIT – Erton Namoni, drejtor i përgjithshëm i kompanisë nga Kosova Ask Group, ka shprehur gatishmërinë për CIO që të flas për përvojën e tij 20 vjeçare në industrinë e IT-së dhe për sfidat e reja që po ndjek

» SIGURI
A është Windows 7 i sigurt? – A po vazhdon të ketë Windows probleme me sigurinë apo janë përmirësuar pas debutimit të SP1?
20 probleme të mëdha të sigurisë në IT

» SLIDESHOW
Historia e kompjuterit: 2000 vitet e para
– Ekspozita e quajtur “Historia e kompjuterit: 2000 vitet e para” shfaq galeri dhe artefakte të më shumë se 20 fushave kryesore të historisë së kompjuterëve.
Apple iPad 2: Në detaje –
Mësoni shumëçka në lidhje me produktin e ri të Apple.

»  ANALIZA
Kreditë në IT
– Sa është e leverdishme marrja e kredisë për një biznes të sektorit të IT-së në Kosovë.

»  Mobile & Wireless
Apple iPad 2 shqetëson IT-të {jathumbnail off}

Lajmet e fundit>