Cio Revista

CIO – Janar 2011

Jan 10 2012
0 Shpërndarje
CIO – Janar 2011

PËRMBAJTJA

» KOMPJUTERIKA CLOUD
KARRIERË
ANALIZË
500,000 përdorues i japin Wikipedia-s 16 milionë dollarë

» OPINION
MENAXHIM RISKU
APLIKACIONE
Investimet në ERP-së do të zvogëlohen më 2011

» SIGURI
Mobile
Shtatë zakone të teknologjisë për njerëzit e mençur

» INTERVISTË
SUKSESI NË BIZNES
Intervistë me një ndër themeluesit e IPKO-së z. Akan Ismaili.

» KARRIERË
BIZNES
Fuqizoni Voip dhe videot në rrjetin tuaj

» SLIDESHOW
GT680 – laptopi më i shpejtë në botë?

» TECH
Kriptografia Ndërkombëtare

{jathumbnail off}

Lajmet e fundit>