Cio Revista

CIO – Dhjetor 2010

Dhj 10 2011
0 Shpërndarje
CIO – Dhjetor 2010

PËRMBAJTJA

» HULUMTIME & ANALIZA
Thëniet e vitit 2010
Cilat ishin thëniet më të mira të vitit 2010?
Analizë e tregut
Teknologjia e Informimit dhe Komunikimit dhe shpenzimet e ndërlidhura me të

» ZHVILLIM
Portofoli i projekteve – Koment nga Ilir Zenku
Shqipëria përfiton 3G
Tregu i Shqipërisë përfiton Teknologjinë 3G.

» SIGURI
HP në luftë me produktet false
Produktet e falsifikuara të HP-së, të pranishme edhe në Kosovë!

» INTERVISTË
Zhvillimi i produkteve
IT ekzekutivi i lartë i Appdec Blerton Hoxha, flet për zhvillimin e produkteve dhe
për kompaninë që udhëheq ai.

» KARRIERË
CIO-ja që nuk do të donit të ishit
Këshilla që duhet pasur parasysh për të arritur një karrierë të sukseshme

» SLIDESHOW
Sekretet e qendrave të suksesshme të të dhënave

» REZULTATE FINANCIARE
Kriza financiare prek edhe tregjet e IT-së në rajonin tonë {jathumbnail off}