Business & Management

Cinven blen gjigandin e hostimit One.com

Dhj 24 2018
0 Shpërndarje
Cinven e kishte blerë Host Europe dy vite më parë për 668 milionë dollarë. Cinven blen gjigandin e hostimit One.com

Një prej ofruesve më të mëdhenj në Evropë të emrave të domainit dhe hostimit në ueb, One.com, u ble nga Cinven, një tjetër emër i njohur për industrinë.

Të dhënat rreth marrëveshjes nuk janë zbuluar por Cinven ishte kompania e cila shiti Host Europe në 2016-ën për 1.8 miliardë dollarë tek GoDaddy.

Cinven e kishte blerë Host Europe dy vite më parë për 668 milionë dollarë.

One.com ka 1.5 milion konsumatorë kryesisht në Evropën Veriore. /CIO Albanian