Aplikacione

CES 2011: Android 3.0 Honeycomb

Jan 27 2011
0 Shpërndarje
CES 2011: Android 3.0 Honeycomb

Pasi para disa kohësh kishte publikuar gingerbread për telefonat e mençur, Google prezantoi tani edhe sistemin operativ Honeycomb, i cili thuhet se është gjenerata e ardhshme e telefonave që përdorin platformën Android, i dizajnuar për pajisje me ekran të madh, posaçërisht për tabletët kompjuterë. Disa prodhues e kishin paralajmëruar Honeycomb si sistem operativ për tabletët e tyre. Ndërfaqja përdoruese (UI) në Honeycomb është e ridizajnuar dhe e përmirësuar, kurse multi-tasking ka notifikime më të mira, sigurisht akses në Android Market, personalizim për ekranet me përvojë 3D, opsion për sinkronizimin e Google Chrome dhe opsionin për shfletim etj.

Lajmet e fundit>