Mobile

CEO i Blackberry: Nuk do të shesim telefonë shumë të lirë

Mar 9 2013
0 Shpërndarje
CEO i Blackberry: Nuk do të shesim telefonë shumë të lirë

BlackBerry phoneBlackBerry ka bërë shumë ndryshime kohët e fundit, duke përfshirë këtu dhe emrin e vet, gjithsesi mos prisni që kompania ti bashkëngjitet firmave të tjera duke prodhuar celularë shumë të lirë.

Gjatë një konferencë këtë javë në Kananda, Bloomberg raportin se CEO i BlackBerry, Thorsten Heist, tha se kompania nuk ka plane të nxjerrë pajisjet e veta për tregje si India duke shtuar se nuk është profili i kompanisë të zbresë në brezin 50-60 dollarë.

Ideja e të shiturit smartfonë të lirë ka qenë e suksesshme për kompani si Nokia me serinë e vet Asha. Gjithashtu në shkurt Samsung-u lajmëroi për një linjë të re smartfonësh të lirë të quajtur REX, gjithsesi deri tani nuk ka asnjë lajm për sa i përket datës së daljes.

Kompania kineze ZTE shet gjithashtu këto lloj telefonësh në Azi. Heins nuk zbuloi asnjë detaj rreth karakteristikave që do të ketë BlackBerry 10 OS.

Ai tha se do të shikoni produkte të reja BlackBerry 10 me mbështetje LTE, dhe të drejtuara për një publik të përcaktuar që ka qenë gjithmonë. (CIO Albanian)

Lajmet e fundit>
 
Mobile

CEO i Blackberry: Nuk do të shesim telefonë shumë të lirë

Mar 9 2013
0 Shpërndarje
CEO i Blackberry: Nuk do të shesim telefonë shumë të lirë

BlackBerry phoneBlackBerry ka bërë shumë ndryshime kohët e fundit, duke përfshirë këtu dhe emrin e vet, gjithsesi mos prisni që kompania ti bashkëngjitet firmave të tjera duke prodhuar celularë shumë të lirë.

Gjatë një konferencë këtë javë në Kananda, Bloomberg raportin se CEO i BlackBerry, Thorsten Heist, tha se kompania nuk ka plane të nxjerrë pajisjet e veta për tregje si India duke shtuar se nuk është profili i kompanisë të zbresë në brezin 50-60 dollarë.

Ideja e të shiturit smartfonë të lirë ka qenë e suksesshme për kompani si Nokia me serinë e vet Asha. Gjithashtu në shkurt Samsung-u lajmëroi për një linjë të re smartfonësh të lirë të quajtur REX, gjithsesi deri tani nuk ka asnjë lajm për sa i përket datës së daljes.

Kompania kineze ZTE shet gjithashtu këto lloj telefonësh në Azi. Heins nuk zbuloi asnjë detaj rreth karakteristikave që do të ketë BlackBerry 10 OS.

Ai tha se do të shikoni produkte të reja BlackBerry 10 me mbështetje LTE, dhe të drejtuara për një publik të përcaktuar që ka qenë gjithmonë. (CIO Albanian)

Lajmet e fundit>