Aplikacione

Catalyst 12.8 CAP 3 përmirëson mbështetjen për Guild Wars 2, Borderlands 2

Sht 22 2012
0 Shpërndarje
Catalyst 12.8 CAP 3 përmirëson mbështetjen për Guild Wars 2, Borderlands 2

Para pritjes së daljes së Catalyst 12.9 beta javën e ardshme, MAD ndryshoi drajverat WHQL ekzistues me një set të ri profilesh Catalyst.

Edhe pse nuk është bërë ndonjë ndëryshim shumë i madh, Catalyst 12.8 CAP 3 ofron përmirësime të cilat janë të rëndësishme nëse luani tituj lojrash si Guild Wars 2, që doli së fundmi dhe Borderlands 2.

Ato kanë marrë një rregullim vrimash të cilat shkaktonin prishje të pjesshme të grafikës. Disa tituj të vjetër kanë marrë gjithashtu ndryshime si World of Warcraft, Dirt Showdown, S.T.A.L.K.E.R. dhe War of Roses.

Këto janë gjithashtu ndryshime të vogla në pjesë të ndryshme të grafikës si në ambjetin e dyshemesë apo rregullime të fytyrave të personazheve. (CIO Albanian)