Uncategorized

BlackBerry mban John Chen deri në 2023

Mar 15 2018
0 Shpërndarje
Por që atëherë kompania është tërhequr nga tregu i telefonëve inteligjentë për tu fokusuar në sigurinë kibernetike. BlackBerry mban John Chen deri në 2023

BlackBerry shtyu afatin e kontratës së drejtorit ekzekutiv John Chen edhe me pesë vite të tjera duke garantuar postin e tij deri në 2023.

Chen ju bashkua BlackBerry në 2013-ën dhe menjëherë solli një frymë të re brenda kompanisë ndërsa u përpoq të kthente fatin e markës ikonike Kanadeze.

Por që atëherë kompania është tërhequr nga tregu i telefonëve inteligjentë për tu fokusuar në sigurinë kibernetike.

Vlera e tregut të BlackBerry është rritur me 134% në 16.1 miliardë dollarë vitin e kaluar tha kompania. /CIO Albanian