Aplikacione

AMD të nderojë kuponat e lojërave falas

Sht 7 2011
0 Shpërndarje
AMD të nderojë kuponat e lojërave falas

Advanced Micro Devices tha të mërkurën që çelësat e aktizimit për lojën “Dirt 3” që doli me disa produkte të veta ishin rrezikuar, duke krijuar mundësi për shtyrje para se kuponat të paguhen.

AMD tha që çelësat ishin ngarkuar në një uebfaqe për përmbushje të një agjensie të palës së tretë, të quajtur AMD4u.com dhe jo në faqen e vet. Codemasters, që publikon Dirt – një lojë me gara – nuk ishte përfshirë, tha ndërmarrja.

“Ne jemi duke punuar afërsisht me secilin për të adresuar situatën,” tha ndërmarrja në një deklaratë. “AMD do të nderojë të gjithë kuponat e vlefshëm të lojës, por sa për lajmërim, gjendja e tanishme mund të rezultojë në një shtyrje të shkurtër përpara se kuponat të mund të blihen.”

Kodet e aktivizimit mund të përdoreshin në Steam, që është një dyqan online ku lojërat mund të blihen dhe të shkarkohen./cio.al

Lajmet e fundit>