Slider

A është një zyrë e hapur më e mirë (Infografik)

Nën 10 2014
0 Shpërndarje
A është një zyrë e hapur më e mirë (Infografik)

OpenOffileProsAndConsFeaturedA mos ndoshta kompania juaj së shpejti do të ketë zyra të reja në një kat të hapur? Është një ndryshim i madh nëse ju jeni mësuar të punoni në hapësira të mbyllura.

Doni të dini nëse puna në një zyrë të hapur është më e dobishme? Ky infografik hyn në detaje të avantazheve dhe disavantazheve të të pasurit të një zyre të hapur. (CIO Albanian)

open-office-final

Lajmet e fundit>