Aplikacione

96% e aplikacioneve më të mira dhe më me fitim në Google Play janë pa pagesë (Grafik)

Gus 28 2013
0 Shpërndarje
96% e aplikacioneve më të mira dhe më me fitim në Google Play janë pa pagesë (Grafik)

apps androidNuk e keni idenë e saktë nëse mendoni se mënyra për të fituar nga shitja e aplikacioneve është shtimi i një etikete çmimi mbi të.

Të paktën kur bëhet fjalë për aplikacionet në Android që shiten në Google Play.

Sipas App Annie, 96% e 100 aplikacioneve më të mira dhe më me fitim në Google Play janë pa pagesë.

Në kontrast vetëm 77% e aplikacioneve të iPhone dhe 69% e aplikacioneve të iPad që shiten në App Store janë pa pagesë.

Grafiku i Statista tregon modele të shpërndarjes monetare për aplikacionet më me fitim, që gjenerojnë të ardhura nga reklamat, apo kostot e shkarkimit. (PCWorld Albanian)

apps grafik

Lajmet e fundit>