Mobile

90 % e djemve dhe vajzave flenë me smartfonët e tyre

Nën 23 2012
0 Shpërndarje
90 % e djemve dhe vajzave flenë me smartfonët e tyre

Pajisjet si smartfonët apo tabletët janë bërë pjesë e domosdoshme e çdo dhome fjetjeje, të paktën kështu tregojnë hulumtimet relevante.

Duke përdorur një hulumtim të tillë kompania Online Psychology Degree ka prezantuar intografikun të cilën CIO Albanian e shfaq më poshtë i cili tregon se sa me të vërtet jemi të varur në pajisjet tona të dashura teknologjike.

Është fakt tronditës që nga 90 përqind të anketuarve jo më të vjetër se 29 vjeç kanë pranuar se gjatë natës flenë në shtrat me smartfonët e tyre!

Po ashtu, përdorimi i këtyre pajisjeve para fjetjes kontribuon në akumulimin e 63 përqind të anketuarve të cilët thonë se nuk flenë mjaftueshëm… (CIO Albanian)