Siguri

25 fjalëkalimet më të përdorura të vitit 2012

Tet 25 2012
0 Shpërndarje
25 fjalëkalimet më të përdorura të vitit 2012

Keni menduar se njerëzit, pas gjithë artikujve këshillues që lexojnë nëpër media, do t’i kishin bërë fjalëkalimet e tyre pak më të vështira për t’u gjetur?

Faktikisht, rezulton se ata vazhdojnë të përdorin disa nga fjalëkalimet më të thjeshta e më të lehta për t’u marrë me mend edhe në vitin 2012.

Të dhënat e mëposhtme, me fjalëkalimet më të dobëta të vitit 2012, vijnë nga SplashData. Ato janë mbledhur dhe përpunuar nga miliona fjalëkalime të postuara online nga hakerët këtë vit dhe janë listuar në bazë të përdorimit të tyre. Po ashtu, është bërë edhe një krahasim me vitin e kaluar.

Lista është si më poshtë (në kllapa është vendosur krahasimi me vitin 2011). (CIO Albanian)

1. password (=)

2, 123456 (=)

3. 12345678 (=)

4. abc123 (+ 1)

5. qwerty (- 1)

6. monkey (=)

7. letmein (+ 1)

8. dragon (+ 2)

9. 111111 (+ 3)

10. baseball (+ 1)

11. iloveyou (+ 2)

12. trustno1 (- 3)

13. 1234567 (- 6)

14. sunshine (+ 1)

15. master (- 1)

16. 123123 (+ 4)

17. welcome (e re)

18. shadow (+ 1)

19. ashley (- 3)

20. football (+ 5)

21. jesus (e re)

22. michael (+ 2)

23. ninja (i ri)

24. mustang (i ri)

25. password1 (i ri)