Internet

21 këshilla për optimizimin e uebfaqeve të kërkimit – SEO (Infografik)

Qer 9 2014
0 Shpërndarje
21 këshilla për optimizimin e uebfaqeve të kërkimit – SEO (Infografik)

seo-master-feat-840x420Optimizimi për makina të kërkimit, ose siç njihet me termin SEO, është njëra nga shqetësimet më të mëdha të një administratori të uebit. SEO ose mund ta ndërtojë, ose ta prishë një uebfaqe. Është e ditur që SEO është opsion dytësor, pasi që përmbajtja e uebfaqes është gjëja primare.

Por sido që të jetë, ju duhet t’i kushtoni vëmendje asaj që ekspertët e industrisë kanë për të thënë për SEO-n. Më poshtë mund t’i gjeni 21 këshilla që mund të ju ndihmojnë për të kuptuar më tepër rreth disa teknikave të dobishme për SEO dhe për t’u bërë një mjeshtër i vërtetë i optimizimit të uebfaqes për t’u paraqitur sa më mirë në rezultatet e makinave të kërkimit. (CIO Albanian)

seo-master

Tags >

uebfaqe
Lajmet e fundit>