Internet

20 % e amerikanëve nuk e aksesojnë Facebook-un në punë (Grafik)

Sht 25 2013
0 Shpërndarje
20 % e amerikanëve nuk e aksesojnë Facebook-un në punë (Grafik)

workPunonjësit amerikanë që i bllokojnë uebfaqet në një përpjekje për të rritur produktivitetin në punë, bllokojnë gjithmonë të parin Facebook-un.

Një në pesë amerikanë nuk mund ta aksesojë faqen e Facebook, ndërkohë që është në punë.

Twitter është në vend të dytë, ku 15.1% u raportuan se e bllokonin faqen. Duke përdorur të dhënat e mara nga një anketë në vendin e punës u intervistuan 1,021 punonjës si në punët me kohë të pjesshme ashtu edhe me kohë të plotë.

Grafiku i nxjerrë nga Statista na tregon se cilat uebfaqe dhe shërbime bllokohen më shpesh nga punonjësit në vendin e punës. (CIO Albanain)

Grafik fb amerik