Aplikacione

20 aplikacione produktiviteti që do t’ju mbajnë të mirë organizuar (Infografik)

Nën 3 2014
0 Shpërndarje
20 aplikacione produktiviteti që do t’ju mbajnë të mirë organizuar (Infografik)

fotooooDëshironi që ti mbani gjërat e organizuara? Zgjidhja është në “xhepin” tuaj, dhe pikërisht smartfoni juaj. Njerëzit e ngarkuar më punë si studentët, njerëzit e biznesit, kreativët përdorin aplikacionet mobile të produktivitetit si Evernote, Easily.Do dhe Any.Do për të qëndruar në kontakt me gjërat.

Po cilët janë ato aplikacionet që u ndihmojnë të organizoni jetën tuaj? Në këtë infografik mund të gjeni disa këshilla për të qenë një njeri i mirë organizuar. (CIO Albanian)

productivity-apps