Karriere

10 profesione që nuk kanë ekzistuar pesë vite më parë (Infografik)

Shk 3 2014
0 Shpërndarje
10 profesione që nuk kanë ekzistuar pesë vite më parë (Infografik)

hot-job-titles-feat-840x420Vetëm pesë vite më parë, bota nuk e dinte se çfarë ishte një zhvillues aplikacionesh. Ose përdorimi i medias sociale? Pra, te gjesh një punë duke naviguar nëpër mediat sociale ? Ka mundësi që ky term as që përflitej deri nga fundi i vitit 2008. Po përsa i përket të qenurit specialist i shërbimeve cloud ? A mos ka kjo të bëjë me Motin ?

Këto pesë vitet e fundit, industria e teknologjisë pati një hov të madh dhe krijoi mundësi për pozicione të reja pune duke krijuar mijëra të tilla dhe vazhdojnë ende të krijojë edhe sot. A punoni ju aktualisht në njërën nga këto 10 pune sot, që paraqiten në infografikun e mëposhtëm ? Na shkruani në komente dhe na tregoni sesi ju keni përfunduar në një nga këto profesionet e përmendura. (CIO Albanian)

hot-job-titles

Lajmet e fundit>