Business & Management

10 firmat më të populluara në Facebook (Grafik)

Sht 3 2013
0 Shpërndarje
10 firmat më të populluara në Facebook (Grafik)

coca-colaMë shumë se 1 milionë individë janë të angazhuar në faqen në Facebook të Coca-Cola-s, duke u bërë firma me më shumë ndjekës në rrjetin social.

Mbas Coca-Cola vijnë emrat si Avon, Walmart dhe Disney, por që asnjëra nga këto nuk e arrin numrin 1 milionë të ndjekësve të angazhuar.

Grafiku i mëposhtëm i marrë nga Statista tregon mbi firmat më të famshme dhe më të populluara në Facebook, ku analiza është bërë në bazë të njerëzve që flasin dhe listohen në faqet e këtyre emrave të famshëm. (CIO Albanian)

2013-08-18_Brands_Facebook

Tags >

facebook
Lajmet e fundit>